Blod, droger och rock’n’roll

250,00 kr

(In Swedish only)

Blod, droger och rock’n’roll – En berättelse om överlevnad av Janique Svedberg. Inbunden, 320 sidor. Språk: svenska.

Kategori:

Beskrivning

(In Swedish only)
16 år gammal lämnar Janique Sverige för att turnera som dansare och sångare med Kid Creole and the Coconuts och umgås med musikens superstjärnor. Hon har haft Mick Jagger på middag, festat runt med Prince och Kevin Costner och turnerat med Bruce Springsteen.
Fram till den dag Janique blev fri från piller och alkohol, levde hon ett liv utan känslor, ett liv i skuggan av andras personligheter och drömmar.

Detta är en bok där du får följa med på turné, flytta till New York, öppna galleri världen över, leva med i ett liv som många drömmer om och som till det yttre är spännande oh glamoröst, men som alltför ofta kantas av sorg, rädsla, blod, droger och självdestruktivt sex.

Mer om boken

Sagt om boken

Janique Svedbergs berättelse om sit liv drabbar en på många plan. Den är spännande och häftig med alla äventyr som hon har fått uppleva, men också en stark skildring av självdestruktiviteten mitt i all lyx, glamour och sanslös framgång. Janique Svedberg är en modig och kreativ person som bjuder på sig själv och sitt liv, inklusive all smärta som hon bar tyst i så många år. Samtidigt ger den hopp och visar på lösningar och läkning. Jag blev mycket berörd av denna fantastiska bok och rekommenderar den varmt.

Sanna Ehdin Anandala, PhD, författare och föreläsare

Janique är en underbar person som ofta sätter andra före sig själv, hon är rolig och sprallig men hennes mörka erfarenheter har gett hennes sinne ett djup och hon har en inre styrka som fått henne att övervinna allt svart. En bok ingen får missa!

Gunilla Persson aka Svensk New York-fru och Svensk Hollywood-fru